Sajnos nem a Ferihegyin (bocs, Liszt Ferenc), hanem San Diegóban.

A kép alapján ez a fiú szakasz lehet, nem tudjuk, van-e külön a lányoknak is, vagy koedukált a helyiség. :-) A tűzcsap mondjuk jópofa ötlet. :-)

kutya wc

Azért azt tudni kell, hogy egy ilyen helyen a fertőzésveszély nagy lehet, amennyiben nincs rendesen tisztán tartva, fertőtlenítve. Ebben az esetben úgy tűnik, ettől nem nagyon kell tartani, a fotó alapján elég tisztának tűnik.

Nálunk úgy tudom nincs ilyen, viszont a kutyát bevihetjük a reptérre. Persze az alap dolgok tiszteletben tartásával, mint pl. póráz - azért mégse rohangáljon egy kutya a forgalmas reptéri váróban -, szükség esetén szájkosár. Hogy miért lehet érdekes ez? Mert kiváló helyszín egy kölyök szocializációjához, és nem kell emiatt mondjuk Ausztriáig utazni. Közösségi épületekbe jobbára nem vihetünk magunkkal kutyát (eltekintve a segítő kutyáktól, bár olykor ők is indokolatlan korlátokba ütköznek), pedig sok dolgot tanulhat ilyen környezetben egy kölyök. De ne menjünk mások idegeire, tartsuk tiszteletben az utasok intim szféráját, ne szaladjon oda a kutya mindenkihez.

Tapasztalatunk szerint az utasok egy jelentős része (meg egyébként a reptéri személyzet is) szereti a kutyákat, sokan odajönnek egy kis simogatásra, és közben elmesélik, hogy őket is várja otthon egy, akit szintén imádnak. Vagyunk ezzel így páran. :-)

Hamarosan azért ismét jönnek kicsit komolyabb témák is, de talán nem baj, ha néha becsúszik egy-egy "kisszínes" is, mint például ez is.